SMO MOJ IZZIV

INOVATIVNA MARKETINŠKA AGENCIJA

Smo marketinška agencija, ki bo izpolnila vaše edinstvene potrebe; smo vaš novi najboljši prijatelj.

Če potrebujete oblikovanje, logotip, letak, oglas, spletno stran, mobilno aplikacijo, svetovanje, oglaševanje, pomoč pri socialnih omrežjih…, ali če enostavno želite zgraditi blagovno znamko, ste prišli na pravo mesto.

Oblikujemo, svetujemo, optimiziramo, pripravimo, izdelamo, dostavimo.

PREDVIDEVAMO

Potrebujete nekaj novega, svežega? Prišli ste na pravo mesto.
Smo marketinška agencija, ki bo izpolnila vaše edinstvene potrebe.
Postali bomo vaš novi najboljši prijatelj.
Vaše zadovoljstvo je naš cilj!

USTVARJAMO

• Marketing • Spletne aplikacije
• Branding • Mobilne aplikacije
• Svetovanje • Socialna omrežja
• Oblikovanje • Optimizacija (SEO)
• Oglaševanje • Produkcija

SKRBIMO

Nadzorujemo celoten marketinški proces od faze načrtovanja do izvedbe, od procesa oblikovanja in izdelave marketinških materialov do izbire ustreznih medijev, preko katerih izvajamo promocijo.

Načrtovanje komunikacijskega spleta, oglaševalske storitve (klasični in digitalni marketing), odnosi z javnostmi in lateralno trženje so prav tako del naše celostne marketinške ponudbe.

SPOZNAJTE NAŠO EKIPO.

Smo izkušena ekipa strokovnjakov z ustreznih področij, ki dobro ve, kako realizirati projekte od zasnove do izvedbe. Skrbimo za naše naročnike, razvijamo odlične izdelke in storitve, ustvarjamo celovite promocijske pakete, z namenom zadovoljstva vas in vaših strank.

MATJAŽ, DIREKTOR

 

Matjaž ima več kot 20 let izkušenj na področju mednarodnega poslovanja, projektnega vodenja, strateškega marketinga, promocije in oglaševanja. Poseben poudarek daje razvoju in upravljanju različnih blagovnih znamk in izdelkov. Njegova strast je razvoj otroških blagovnih znamk, s katerimi ima več kot 8 let mednarodnih izkušenj.

MATIC, RAZVOJ

 

Matic je VODJA RAZVOJA. Vodi ekipo programerjev pri razvoju spletnih strani ter spletnih in mobilnih aplikacij. Na podlagi več kot 14-letnih izkušenj iz programiranja zagovarja razvoj produkta po željah vsakokratnega naročnika. Izvedba projektov, ki zahtevajo načrtovanje in razvoj iz nič, je njegova največja strast.

IGOR, OBLIKOVANJE

 

Igor je VODJA OBLIKOVANJA. Kot oblikovalec vseh vrst grafik že od samega začetka stremi k temu, da v grafiko kar najbolje ujame želje strank. Vedno stremi k modernemu in uporabnemu dizajnu. Poleg vsega pa je velik ljubitelj znanstvene fantastike, kjer črpa ideje za kreativne oblikovne rešitve.