KRATEK POVZETEK

  • Nudimo elektronsko pomoč na elektronskem naslovu info@moj-izziv.si,
  • za stroške pošiljanja naročenih artiklov preko Pošte Slovenije bo vaš strošek 3,77 € (Pošta Slovenija za plačilo po povzetju zaračuna še vplačnino 1,28 €!),
  • nudimo 30-dnevno garancijo vračila nepoškodovanega blaga.

Pogoji poslovanja določajo pravice in obveznosti med upraviteljem spletne trgovine in uporabniki.
S potrditvijo naročila je uporabnik seznanjen in se strinja s splošnimi pogoji poslovanja, varstvom osebnih podatkov in pravnim obvestilom.
Spletno prodajo izvaja Moj izziv d.o.o., Grintovška ulica 42, 4000 Kranj, info@moj-izziv.si. Podjetje je zavezano za plačilo DDV (št. 89894952, DU Kranj). Direktor podjetja je mag. Matjaž Frelih.

REGISTRACIJA
Za izvedbo naročila je potrebna popolna registracija. Prijavite in registrirate se on zaključku nakupa. Če že imate geslo, potem se prijavite in lahko začnete z nakupom. Če ste geslo pozabili kliknite pod prijavo uporabnika na vrstico “Ali ste pozabili geslo?”.
V primeru, da imate težave pri registriranju nam pišite na info@moj-izziv.si.

DOBAVA NAROČENIH IZDELKOV
Spletna knjigarna sprejema naročila knjig 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 12h so realizirana še isti dan, če imamo izdelke na zalogi (95% artiklov iz prodaje je vedno na zalogi). Naročila prejeta po 12h bodo realizirana naslednji delovni dan.
Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi naslednji delovni dan. V primeru, da je izdelek času naročanja pošel oz. ni več na zalogi, se rok dobave podaljša na 5 delovnih dni.

CENE IN STROŠKI DOSTAVE
Navedene danabol ds cene artiklov v spletni trgovini moj-izziv.si so navedene v evrih (€) in že vključujejo 9,5% oz. 22% davek na dodano vrednost. Cene veljajo do preklica. Stroški pošiljanja se zaračunavajo posebej in znašajo za knjige 3,77 € (z ddv) za storitve Pošte Slovenije.
PREDNOSTI / POSEBNOSTI DOSTAVE PREKO POŠTE SLOVENIJE:
– V kolikor stranke ob dostavi ni doma, poštar pusti obvestilo. Paket se lahko prevzame na najbližji pošti.
– V primeru plačila po povzetju, vam za zneske do 98,00 eur Pošta Slovenije zaračuna vplačnino oz. provizijo za nakazilo v vrednosti 1,28 € (enako, kot če bi plačali položnico na pošti). Za zneske nad 98,00 eur do 501,00 eur pa Pošta zaračuna 1,07 % provizije od vrednosti naročila.

NAČINI PLAČILA

  • PO POVZETJU: če se odločite za plačilo po povzetju, potem boste skupaj s paketom prejeli račun s položnico, ki jo boste poravnali poštnemu uslužbencu. Pri plačilu po povzetju vam za zneske do 98,00 eur Pošta Slovenije zaračuna vplačnino oz. provizijo za nakazilo v vrednosti 1,28 € (enako, kot če bi plačali položnico na pošti). Za zneske nad 98,00 eur do 501,00 eur pa Pošta zaračuna 1,07 % provizije od vrednosti naročila. Moj izziv d.o.o. na ta znesek nima vpliva, saj ga določa Pošta Slovenije. Priporočamo vam plačilo preko predračuna, saj je to najugodnejša (ni poštne provizije) in najhitrejša možnost.
  • PO PREDRAČUNU: če se odločite za plačilo po predračunu (ta se kreira avtomatsko in ga prejmete na vpisan elektronski naslov) boste po vaši potrditvi naročila po elektronski pošti prejeli predračun. Ko bo ta v celoti poravnan boste prejeli naročeno blago. Če bo predračun plačan delno, ostanejo izdelki do nadaljnjega v lasti podjetja Moj izziv d.o.o.. Če predračuna ne vidite v vaši redni pošti, preverite mapo “Nezaželena pošta”.
    NASVET: Pri plačilu po predračunu se izognete strošku 1,28 €, ki ga zaračuna Pošta Slovenije, kadar plačate odkupnino po povzetju.

30 – DNEVNA GARANCIJA
Kupci imajo pri nakupu preko spletne trgovine ob morebitnem nezadovoljstvu z naročenimi izdelki možnost stornirati naročilo v roku 15 dni od dne plačila računa. V tem primeru nam v roku 30 dni od stornacije naročila nepoškodovane izdelke v enaki količini in v ustrezni embalaži s priloženim originalnim računom/ dobavnico, kopijo vašega osebnega dokumenta ter bančne kartice, kjer bo razvidno vaše ime ter TRR pošljite na naslov:

Moj izziv d.o.o.
Grintovška ulica 42
4000 Kranj
Pripis »vračilo«

Poštnino vračila plača kupec. Celotno kupnino, ki je predmet storniranega naročila, vam bomo najkasneje v 15. delovnih dneh vrnili na vaš transakcijski račun.

PRITOŽBE IN SPORI
Podjetje Moj izziv d.o.o. odgovarja za stvarne napake prodanih izdelkov skladno z veljavno zakonodajo.

Reklamacije sprejemamo na elektronski naslov info@moj-izziv.si ter jih bomo rešili v najkrajšem možnem času.

Skladno z zakonskimi normativi Moj izziv d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Moj izziv d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino (www.moj-izziv.si) na območju RS, na tem mestu objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom tukaj:
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev in kupcev v naši spletni knjigarni na prvem mestu. Zato vam zagotavljamo 100% varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov.
Z nakupom soglašate, da vaše osebne podatke shranimo in jih uporabljamo izključno za namene obdelave naročenih izdelkov. Vaše osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo posredovali tretji osebi brez vašega predhodnega privoljenja.
Kadarkoli lahko pisno zahtevate, da v roku 7 dni začasno ali trajno prenehamo uporabljati vaše podatke za namene neposrednega trženja.

PRAVNO OBVESTILO
Spletna trgovina moj-izziv-si je last podjetja Moj izziv d.o.o., ki spletno trgovino tudi upravlja. Vsebine, objavljene v spletni trgovini Moj-izziv.si so last podjetja Moj izziv d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja podjetja Moj izziv d.o.o..
Včasih se zgodi, da ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov. Vsa opozorila bomo sprejeli resno in takoj popravili objavljene informacije.
Ne prevzemamo odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih v tej spletni knjigarni ali začasnega nedelovanja spletne trgovine. Podjetje Moj izziv d.o.o. si pridržuje pravico do dnevne spremembe vsebin.
Z uporabo spletne trgovine Moj izziv d.o.o. obiskovalec, kupec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

KONČNA DOLOČILA
Uporabnik spletne trgovine moj-izziv.si ob nakupu potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja in se z njimi strinja.
V zvezi z morebitnimi spori se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje, v nasprotnem primeru je pristojno sodišče v Kranju.
Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah in napisanem besedilu.

Kontakt:
Moj izziv, pristopi v trženju, d.o.o.
Grintovška ulica 42
4000 Kranj

e-naslov: info@moj-izziv.si